Bag dine egne knasende sprøde tarteletskaller og brug dem enten til forret eller en sød dessert. Det er ikke så svært som man skulle tro at bage sine egne tarteletskaller, og resultatet er så meget mere velsmagende end de færdigkøbte. Prøv at kaste dig ud i projektet, næste gang du har lyst til tarteletter.
Klassiske tarteletter til hverdag og fest.
Hvis du ønsker en sød tarteletskal til fx dessert kan du tilsætte 1 spsk sukker og kun et nip salt i stedet for ½ tsk.
Skallerne er skrøbelige, så bag evt en dobbeltportion hvis du skal bruge 8.
Skallerne kan holde sig 3-4 dage i lukket emballage.
20316 kJ / 4856 kcal
564 kJ / 135 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 0,9 g |
Protein: | 14,1 % | 4,7 g |
Kulhydrat: | 31,6 % | 10,5 g |
Fedt: | 54,3 % | 8,3 g |