Tarteletskaller
2 timer 5 min
•
Arbejdstid: 40 min
•
&format=webp)
Bag dine egne knasende sprøde tarteletskaller og brug dem enten til forret eller en sød dessert. Det er ikke så svært som man skulle tro at bage sine egne tarteletskaller, og resultatet er så meget mere velsmagende end de færdigkøbte. Prøv at kaste dig ud i projektet, næste gang du har lyst til tarteletter.
Ingredienser
Tarteletskaller
200 g
Hvedemel (ca. 3½ dl)
|
|
---|---|
½ tsk
Groft salt
|
|
150 g
Smør
|
|
1
Sammenpisket æg
|
Sådan gør du
Tarteletskaller
Hvis du ønsker en sød tarteletskal til fx dessert kan du tilsætte 1 spsk sukker og kun et nip salt i stedet for ½ tsk.
Skallerne er skrøbelige, så bag evt en dobbeltportion hvis du skal bruge 8.
Skallerne kan holde sig 3-4 dage i lukket emballage.
Næringsindhold
Energiindhold for hele retten:
7737 kJ / 1849 kcal
Næringsindhold pr. 100g
217 kJ / 52 kcal
Energifordeling
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 0,2 g |
Protein: | 5,3 % | 0,7 g |
Kulhydrat: | 32,1 % | 4,1 g |
Fedt: | 62,6 % | 3,7 g |
