Grød med blåbær og hasselnødder

Grød med blåbær og hasselnødder

20 min
En overraskende lækker rå grød med blåbær og hasselnødder - super nem og fyldig morgenmad, som også kan laves over-night!

Sådan gør du

  • Vend kærnemælk sammen med kvark.
  • Tilsæt æbletern og halvdelen af flagerne.
  • Blend blandingen med en stavblender til en jævn grød.
  • Tilsæt resten af flagerne samme med blåbær og banan - gem lidt blåbær til pynt. Smag til.
  • Anret grøden i en skål med resten af blåbærrene og hasselnøddekerner på toppen.

Rør grøden sammen aftenen før servering og stil den tildækket på køl til næste morgen. Rør lidt ekstra kærnemælk eller kefir i inden servering.

https://www.renr.dk/produkter/early-evergreen-proteinpulver/

Energiindhold for hele retten:

3113 kJ / 744 kcal

Næringsindhold pr. 100g

461 kJ / 110 kcal

Energifordeling
Energifordeling Næringsindhold pr. 100g
Fiber: - 3 g
Protein: 18,1 % 4,9 g
Kulhydrat: 63,2 % 17,1 g
Fedt: 18,7 % 2,3 g
Mere inspiration

Har du rester af grød er det altid dejligt med en gang klatkager.

Klatkager
45 min
Klatkager
(139)

Ingredienser

Kærnemælk (ca. 2 dl)
2 dl
Kvark
100 g
Syrligt æble i tern, fx elstar (ca. 100 g)
1
Rugflager, havre- eller bygflager (ca. 2 dl)
100 g
Blåbær
50 g
Moden banan i mindre stykker (ca. 100 g)
1
Grofthakkede, ristede hasselnøddekerner
25 g