Rå grød med skyr, rugflager og frugt

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(10 vurderinger)

15 min

Kold og ukogt grød lyder måske specielt, men faktisk overrasker den ved at være et hit for både grødelskere og dem, der ikke er til klassisk varm grød.

{{ MyRecipesFavouriteButton.isUserFavourite ? 'Fjern som favorit' : 'Tilføj til favoritter' }}

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

  • REMA 1000

Ingredienser

Antal portioner

  • 1 dl Cheasy® skyr naturel Skyr naturel 0,2%
  • 2 dl kærnemælk
  • 1 spsk flydende honning
  • ½ tsk vaniljepulver
  • 1 æble i tern (ca. 125 g)
  • 100 g grovvalsede rugflager, havre- eller bygflager (ca. 2½ dl)
  • 75 g blåbær
  • 25 g ristede og grofthakkede hasselnøddekerner
  • 1 banan i mindre stykker

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

  • REMA 1000

Sådan gør du

Sådan gør du

Bland skyr, kærnemælk, honning, vaniljepulver, æbletern og halvdelen af flagerne sammen. Blend med en stavblender blandingen til en jævn grød. Tilsæt resten af flagerne sammen med blåbær (gem nogle til pynt), hasselnødder og banan. Smag til.

Anret grøden i en skål med skyr, hybenmarmelade og blåbær fordelt på toppen.

Næringsindhold

  • Energiindhold for hele retten: 4070 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 21,4 g
  • Protein: 16 %
  • Kulhydrat: 69 %
  • Fedt: 15 %

Print

Kilde:

Andre gode forslag