Rå grød med skyr, rugflager og frugt - Opskrifter - Arla

Rå grød med skyr, rugflager og frugt

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(10 vurderinger)

15 min

Kold og ukogt grød lyder måske specielt, men faktisk overrasker den ved at være et hit for både grødelskere og dem, der ikke er til klassisk varm grød.

Ingredienser

Antal portioner

  • 1 dl Cheasy® skyr naturel skyr naturel
  • 2 dl kærnemælk
  • 1 spsk flydende honning
  • ½ tsk vaniljepulver
  • 1 æble i tern (ca. 125 g)
  • 100 g grovvalsede rugflager, havre- eller bygflager (ca. 2½ dl)
  • 75 g blåbær
  • 25 g ristede og grofthakkede hasselnøddekerner
  • 1 banan i mindre stykker

Sådan gør du

Sådan gør du

Bland skyr, kærnemælk, honning, vaniljepulver, æbletern og halvdelen af flagerne sammen. Blend med en stavblender blandingen til en jævn grød. Tilsæt resten af flagerne sammen med blåbær (gem nogle til pynt), hasselnødder og banan. Smag til.

Anret grøden i en skål med skyr, hybenmarmelade og blåbær fordelt på toppen.

Næringsindhold, pr.

  • Energiindhold for hele retten: 4070 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 21,4 g
  • Protein: 16 %
  • Kulhydrat: 69 %
  • Fedt: 15 %

Tilbage

Prøv de nye måltidsoste

De fylder godt i maden og i maven på de dage, hvor du gerne vil springe kødet over og ikke gå sulten fra bordet. Ostene er rige på protein, bidrager til den gode samg og gi'r masser af nye muligheder i det kødfri køkken.

Få inspiration her

Nye måltidsoste

Tilbage

Prøv vores opdaterede App

Tusindevis af spændende opskrifter, ugentlige madplaner og smart indkøbsliste samlet ét sted!

Download appen NU!

Gratis App

Print

Kilde: