Der findes forskellige specialredskaber til at lave tynde strimler af grøntsager, fx en julienneskærer eller andre deciderede maskiner. Det er dog muligt at lave strimler med en almindelig kartoffelskræller eller tyndskræller; det giver blot en lidt bredere strimmel.
11857 kJ / 2834 kcal
621 kJ / 149 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 2 g |
Protein: | 16,5 % | 6 g |
Kulhydrat: | 53,4 % | 19,5 g |
Fedt: | 30,1 % | 5,1 g |
Karolines køkken viser, hvordan du nemt knuser eller hakker et fed hvidløg.
Skyllet bredbladet persille
|
75 g |
---|---|
Valnøddekerner
|
25 g |
Friskpresset citronsaft
|
½ dl |
Små, knuste fed hvidløg
|
2 |
Olivenolie
|
1 spsk |
Arla Karolines Køkken® Cheddar og Maasdammer
|
75 g |
Groft salt
|
½ tsk |
Vand
|
3 liter |
---|---|
Groft salt
|
1 spsk |
Tørret hvid spaghetti
|
300 g |
Grønne bønner
|
250 g |
Grøn squash i spaghettitynde strimler
|
250 g |
Skyllet rucolasalat
|
75 g |
---|---|
Arla Karolines Køkken® Cheddar og Maasdammer
|
100 g |
Groft salt
|
|
---|---|
Friskkværnet peber
|
|
Skyllet rucolasalat
|
Groft flute
|
250 g |
---|