Der findes forskellige specialredskaber til at lave tynde strimler af grøntsager, fx en julienneskærer eller andre deciderede maskiner. Det er dog muligt at lave strimler med en almindelig kartoffelskræller eller tyndskræller; det giver blot en lidt bredere strimmel.
11851 kJ / 2832 kcal
621 kJ / 149 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 1,9 g |
Protein: | 16,7 % | 6,1 g |
Kulhydrat: | 53,5 % | 19,5 g |
Fedt: | 29,8 % | 5 g |
Karolines køkken viser, hvordan du nemt knuser eller hakker et fed hvidløg.
75 g
Skyllet bredbladet persille
|
|
---|---|
25 g
Valnøddekerner
|
|
½ dl
Friskpresset citronsaft
|
|
2
Små, knuste fed hvidløg
|
|
1 spsk
Olivenolie
|
|
75 g
Revet cheddar- og maasdammerost
|
|
½ tsk
Groft salt
|
3 liter
Vand
|
|
---|---|
1 spsk
Groft salt
|
|
300 g
Tørret spaghetti
|
|
250 g
Grønne bønner
|
|
250 g
Grøn squash i spaghettitynde strimler
|
75 g
Skyllet rucolasalat
|
|
---|---|
100 g
Revet cheddar- og maasdammerost
|
Groft salt
|
|
---|---|
Friskkværnet peber
|
|
Skyllet rucolasalat
|
250 g
Groft flute
|
---|