Crispy cheese tacos

Crispy cheese tacos

15 min
Crispy cheese tacos - så nemt og lækkert! Steg minitortillaer med smeltet revet cheddar og vupti - så har du en taco med sprød ost! Her en opskrift på crispy chees tacos med krydret bønnefyld, men du kan bruge det fyld, du har lyst til - en rest kød, salsa eller avocado. Tacos er en ægte streetfood klassiker, som du kan spise i et par bidder, lige når den er samlet. Server dinecrispy cheese tacos imens din chili sin/con carne simrer, eller sammen med andre varianter af tacos - og du har et mexicansk festmåltid.

Sådan gør du

Krydret bønnefyld
  • Svits peberfrugt og rødløg på på panden i olie ca. 2 min.
  • Tilsæt bønner og krydderier og steg dem sammen med grøntsagerne i 1 min.
Crispy cheese tacos
  • Smelt ca. 40 g revet cheddar (¼ af posen) på panden ved middel varme.
  • Læg en tortilla oven på den smeltede ost og giv den et let pres, så den klistrer fast med osten.
  • Lad den stege med i 1 min.
  • Vend den sprøde oste-taco og placer fyldet oven på den sprøde ost, mens den steger på brødsiden.
  • Fold den på midten og læg den på en rist, men du steger de andre.
Servering
  • Server crispy cheese tacos sammen med frisk koriander, lime og chili.
Velbekomme!

Næringsindhold

Energiindhold for hele retten:

5193 kJ / 1241 kcal

Næringsindhold pr. 100g

858 kJ / 205 kcal

Energifordeling
Energifordeling Næringsindhold pr. 100g
Fiber: - 2,7 g
Protein: 21,1 % 10,7 g
Kulhydrat: 27,8 % 14 g
Fedt: 51,1 % 11,9 g
Relateret video
Crispy cheese tacos

Ingredienser

Krydret bønnefyld
Grøn peberfrugt i tynde både
½
Rødløg i tynde både
½
Rapsolie
1 tsk
Drænede sorte bønner (ca. 120 g)
½ dåse
Stærk paprika
¼ tsk
Stødt spidskommen
¼ tsk
Groft salt
½ tsk
Crispy cheese tacos
Revet Arla Karolines Køkken® revet rød cheddar
175 g
Små tortillaer
4
Servering
Frisk koriander
1 dl
Limefrugt i både
½
Chili i tynde skiver
1