Crispy cheese tacos

Crispy cheese tacos

15 min
Crispy cheese tacos - så nemt og lækkert! Steg minitortillaer med smeltet revet cheddar og vupti - så har du en taco med sprød ost! Her en opskrift på crispy cheese tacos med krydret bønnefyld, men du kan bruge det fyld, du har lyst til - en rest kød, salsa eller avocado. Tacos er en ægte streetfood klassiker, som du kan spise i et par bidder, lige når den er samlet. Server dine crispy cheese tacos imens din chili sin/con carne simrer, eller sammen med andre varianter af tacos - og du har et mexicansk festmåltid.

Sådan gør du

Krydret bønnefyld
  • Svits peberfrugt og rødløg på på panden i olie ca. 2 min.
  • Tilsæt bønner og krydderier og steg dem sammen med grøntsagerne i 1 min.
Crispy cheese tacos
  • Smelt ca. 40 g revet cheddar (¼ af posen) på panden ved middel varme.
  • Læg en tortilla oven på den smeltede ost og giv den et let pres, så den klistrer fast med osten.
  • Lad den stege med i 1 min.
  • Vend den sprøde oste-taco og placer fyldet oven på den sprøde ost, mens den steger på brødsiden.
  • Fold den på midten og læg den på en rist, mens du steger de andre.
Servering
  • Server crispy cheese tacos sammen med frisk koriander, lime og chili.
Energiindhold for hele retten:

5193 kJ / 1241 kcal

Næringsindhold pr. 100g

858 kJ / 205 kcal

Energifordeling
Energi­fordeling Nærings­indhold pr. 100g
Fiber: - 2,7 g
Protein: 21,1 % 10,7 g
Kulhydrat: 27,8 % 14 g
Fedt: 51,1 % 11,9 g
Relateret video
Crispy cheese tacos

Ingredienser

Krydret bønnefyld
½ Grøn peberfrugt i tynde både
½ Rødløg i tynde både
1 tsk Rapsolie
½ dåse Drænede sorte bønner (ca. 120 g)
¼ tsk Stærk paprika
¼ tsk Stødt spidskommen
½ tsk Groft salt
Crispy cheese tacos
175 g Revet revet cheddarost
4 Små tortillaer
Servering
1 dl Frisk koriander
½ Limefrugt i både
1 Frisk chili i tynde skiver