Ostetoast

Ostetoast

15 min
En dejlig klassisk toast med dijonnaise, skinke og masser af ost.

Sådan gør du

  • Smør brødskiverne med smør på den ene side og dijonnaise på den anden side. Læg brødene sammen, med smørsiden ud af, med ost, skinke og dild. Lad en toastmaskine blive godt varm og rist toasten ca. 5 min. - til den er gylden og osten er smeltet. Skær evt. toasten i halve eller kvarter og server den varm.
Energiindhold for hele retten:

2245 kJ / 537 kcal

Næringsindhold pr. 100g

1207 kJ / 289 kcal

Energifordeling
Energi­fordeling Nærings­indhold pr. 100g
Fiber: - 2,3 g
Protein: 14,1 % 10 g
Kulhydrat: 39 % 27,7 g
Fedt: 46,9 % 15,3 g

Ingredienser

2 skiver Grovbrød
5 g Smør
2 spsk Dijonnaise
2 skiver Havarti ost
1 skive Kogt, røget skinke (ca. 20 g)
½ spsk Finthakket frisk dild