Ostetoast

Ostetoast

15 min
En dejlig klassisk toast med dijonnaise, skinke og masser af ost.

Sådan gør du

  • Smør brødskiverne med smør på den ene side og dijonnaise på den anden side. Læg brødene sammen, med smørsiden ud af, med ost, skinke og dild. Lad en toastmaskine blive godt varm og rist toasten ca. 5 min. - til den er gylden og osten er smeltet. Skær evt. toasten i halve eller kvarter og server den varm.
Velbekomme!

Næringsindhold

Energiindhold for hele retten:

2357 kJ / 563 kcal

Næringsindhold pr. 100g

1203 kJ / 287 kcal

Energifordeling
Energifordeling Næringsindhold pr. 100g
Fiber: - 2,2 g
Protein: 15,3 % 10,8 g
Kulhydrat: 37,2 % 26,3 g
Fedt: 47,5 % 15,5 g

Ingredienser

Grovbrød
2 skiver
Smør
5 g
Dijonnaise
2 spsk
Arla® Havarti 55+ Jalapenos
2 skiver
Kogt, røget skinke (ca. 20 g)
1 skive
Finthakkede friske dildkviste
½ spsk