Ostemad med mangosalsa

Ostemad med mangosalsa

15 min
En dejlig ostemad med frisk mangosalsa. Fuld af smag og knald på farverne. En dejlig forkælelse.

Sådan gør du

Mangosalsa
  • Flæk agurken og fjern kernerne med en teske. Skær agurken i små tern og bland dem med mango, chili, koriander, limeskal og salt.
  • Smag salsaen til.
Ostemad
  • Gnid de ristede brødskiver med hvidløg.
  • Anret osten på brødet og server med mangosalsa.
Velbekomme!
Tip

Mangosalsaen er også god som tilbehør til karryretter eller som en del af en bowl.

Næringsindhold

Energiindhold for hele retten:

2230 kJ / 533 kcal

Næringsindhold pr. 100g

500 kJ / 120 kcal

Energifordeling
Energifordeling Næringsindhold pr. 100g
Fiber: - 1,6 g
Protein: 19,8 % 5,8 g
Kulhydrat: 54,3 % 16 g
Fedt: 25,9 % 3,5 g

Ingredienser

Mangosalsa
Agurk (ca. 350 g)
1
Mangofrugt i små tern (ca. 125 g)
½
Finthakket rød chilipeber
1 spsk
Grofthakket frisk koriander
2 spsk
Fintrevet limeskal (usprøjtet)
1 tsk
Groft salt
¼ tsk
Ostemad
Ristet speltbrød (ca. g)
2 skiver
Flækket fed hvidløg
1
Cheasy® cheddar i skiver
50 g