Ostemad med mangosalsa

Ostemad med mangosalsa

15 min
En dejlig ostemad med frisk mangosalsa. Fuld af smag og knald på farverne. En dejlig forkælelse.

Sådan gør du

Mangosalsa
  • Flæk agurken og fjern kernerne med en teske. Skær agurken i små tern og bland dem med mango, chili, koriander, limeskal og salt.
  • Smag salsaen til.
Ostemad
  • Gnid de ristede brødskiver med hvidløg.
  • Anret osten på brødet og server med mangosalsa.

Mangosalsaen er også god som tilbehør til karryretter eller som en del af en bowl.

Energiindhold for hele retten:

2429 kJ / 581 kcal

Næringsindhold pr. 100g

545 kJ / 130 kcal

Energifordeling
Energi­fordeling Nærings­indhold pr. 100g
Fiber: - 1,6 g
Protein: 17,1 % 5,5 g
Kulhydrat: 49,2 % 15,8 g
Fedt: 33,7 % 5 g
Relateret video
Sådan skærer du mango.

Ingredienser

Mangosalsa
1 Agurk (ca. 350 g)
½ Mangofrugt i små tern (ca. 125 g)
1 spsk Finthakket rød chilipeber
2 spsk Grofthakket frisk koriander
1 tsk Fintrevet limeskal (usprøjtet)
¼ tsk Groft salt
Ostemad
2 skiver Ristet speltbrød (ca. g)
1 Flækket fed hvidløg
50 g Cheddarost i skiver