Arla nu
Opskrifter
Opskrifter
Råvarekalender
Arla®s Leksikon
Temaer
Artikler
Indkøbsliste
Madplaner
Om Arla Karolines Køkken®
Karolines Kogebøger
Køb kogebøger
Ugens madplaner på mail
Produkter
Alle brands
Arla Karolines Køkken®
Cheasy®
Matilde®
Buko®
Riberhus®
Kærgården®
Castello®
Lurpak®
Arla Unika®
Arla® Protein
Arla® Øko
Arla® LactoFREE
Baby&Me® Organic
Arla® Klovborg
Arla® Yoggi
Arla® 24
Arla A38®
Arla Cultura®
Arla Protino®
Arla®
Babymad
Fløde
Koldskål
Laktosefri
Morgenmad
Mælk
Ost
Smør- og smørbar
Yoghurt
Økologi
Nye produkter
Produkter A-Å
Om Arla
Bæredygtighed
Arla
Opskrifter
Ostemad med hybenmarmelade
Ostemad med hybenmarmelade
25 min
•
Kommentarer
Giv din ostemad smag af dansk sensommer, med denne dejlige hybenmarmelade.
Sådan gør du
Hybenmarmelade
Flæk vaniljestangen og skrab kornene ud.
Kom hyben og æble i en gryde med vand, vaniljekorn og -stang og sukker.
Bring marmeladen langsomt i kog, og lad den koge ved jævn varme i ca. 20 min.
Tag gryden af varmen og lad marmeladen køle lidt af. Tilsæt evt. lidt atamon.
Hæld hybenmarmeladen på et rengjort, skoldet glas og luk det.
Smør rugbrødskiverne med smør og læg osten herpå.
Kom lidt hybenmarmelade på midten af de 2 ostemadder, pynt med tallerkensmækkere og server.
Velbekomme!
Næringsindhold
Energiindhold for hele retten:
6174 kJ / 1476 kcal
Næringsindhold pr. 100g
993 kJ / 237 kcal
Energifordeling
Energifordeling
Næringsindhold pr. 100g
Fiber:
-
5,7 g
Protein:
9,1 %
5,3 g
Kulhydrat:
65,7 %
38,4 g
Fedt:
25,2 %
6,8 g
Ingredienser
Hybenmarmelade - ca. 2½ dl
Vaniljestang
½
Rengjorte hyben
150 g
Æble i små tern (ca. 75 g)
1
Vand
1 dl
Sukker
75 g
Rugbrød
2 skiver
Smør
20 g
Riberhus® ML 25% (45+)
4 skiver
Blomsterkarse (tallerkensmækkere)
Andre gode forslag
20 min
Quesadillas i airfryer
(6)
1 time
Lasagne italienne
(579)
60+ min
Snobrød
(462)
30 min
Kartoffelpizza
(36)
45 min
Spaghetti Carbonara
(427)
10 min
Burrata salat
(2)
Se mere
Bæredygtighed
Andelsselskabet
Arla Karolines Køkken® App
Køb merchandise