Ca. 12 min. ved 225° - traditionel ovn.
De sprøde brød kan fryses. Lun dem inden serveringen.
20633 kJ / 4931 kcal
1274 kJ / 304 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 1,8 g |
Protein: | 8,5 % | 6,3 g |
Kulhydrat: | 47,5 % | 35,6 g |
Fedt: | 44 % | 15,1 g |
25 g
Smør
|
|
---|---|
4 dl
Mælk
|
|
100 g
Kvark
|
|
25 g
Gær
|
|
1
Æg
|
|
2 tsk
Sukker
|
|
2 tsk
Groft salt
|
|
200 g
Sigtemel (ca. 4 dl)
|
|
550 g
Hvedemel (ca. dl)
|
250 g
Koldt smør
|
---|
Sammenpisket æg
|
---|
Perlesukker
|
---|