Sprøde knækbrød er slet ikke svære at lave - og her får du en opskrift på nemme knækbrød, der smager skønt. Tynde knækbrød med kerner er skønt at have på lager til den lille sult - og de smager godt med smør, ost, marmelade eller pølse. Hjemmelavet knækbrød er vanedannende og måske en ny hobby for familiens bagermester.
Her et andet knækbrød - anden smag og anden facon.
Knækbrød kan holde sig længe, blot de ligger tørt og godt pakket ind. Du kan lave knækbrødene i halv størrelse, og bruge dem som kiks.
9627 kJ / 2301 kcal
1563 kJ / 374 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 5,5 g |
Protein: | 10,4 % | 9,6 g |
Kulhydrat: | 26,4 % | 24,3 g |
Fedt: | 63,2 % | 26,7 g |