Knækbrød
40 min
•
Sprøde knækbrød er slet ikke svære at lave - og her får du en opskrift på nemme knækbrød, der smager skønt. Tynde knækbrød med kerner er skønt at have på lager til den lille sult - og de smager godt med smør, ost, marmelade eller pølse. Hjemmelavet knækbrød er vanedannende og måske en ny hobby for familiens bagermester.
Ingredienser
Knækbrød
1½ dl
Hvedemel
|
|
---|---|
1 dl
Solsikkekerner eller græskarkerner
|
|
1 dl
Hørfrø
|
|
1 dl
Sesamfrø
|
|
1 dl
Havregryn
|
|
1 dl
Grahamsmel
|
|
1 tsk
Groft salt
|
|
¼ tsk
Bagepulver
|
|
1½ dl
Vand
|
|
100 g
Smeltet smør
|
Sådan gør du
Knækbrød
Knækbrød kan holde sig længe, blot de ligger tørt og godt pakket ind. Du kan lave knækbrødene i halv størrelse, og bruge dem som kiks.
Næringsindhold
Energiindhold for hele retten:
9151 kJ / 2187 kcal
Næringsindhold pr. 100g
1486 kJ / 355 kcal
Energifordeling
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 7,5 g |
Protein: | 9,7 % | 8,5 g |
Kulhydrat: | 25,1 % | 21,9 g |
Fedt: | 65,2 % | 26,2 g |