Knækbrød

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(0 vurderinger)

40 min

Lækre sprøde hjemmebagte knækbrød. Gode til ost - eller bare som snack!

{{ MyRecipesFavouriteButton.isUserFavourite ? 'Fjern som favorit' : 'Tilføj til favoritter' }}

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

  • REMA 1000

Ingredienser

Ca. 28 stk

Antal portioner

  • 1½ dl hvedemel
  • 1 dl solsikkekerner eller græskarkerner
  • 1 dl hørfrø
  • 1 dl sesamfrø
  • 1 dl havregryn
  • 1 dl grahamsmel
  • 1½ tsk groft salt
  • ¼ tsk bagepulver
  • 1½ dl vand
  • 1 dl rapsolie

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

  • REMA 1000

Sådan gør du

Sådan gør du

  1. Bland alle de tørre ingredienser i en skål.
  2. Tilsæt vand og olie og saml dejen, brug gerne hænderne.
  3. Rul blandingen tyndt ud til en firkant (ca. 35 x 36 cm) mellem to stykker bagepapir. Fjern det øverste bagepapir, ret evt. kanterne lidt og skær fx med et pizzahjul 28 rektangler (a 5 x 9 cm).
  4. Træk bagepapiret over på en bageplade og bag knækbrødene øverst i ovnen.
  5. Skil knækbrødene ad og lad dem køle af på en bagerist - uden bagepapir.

Bagetid

Ca. 20 min. ved 200° - almindelig ovn.

Næringsindhold

  • Energiindhold for hele retten: 6500 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 33,5 g
  • Protein: 15 %
  • Kulhydrat: 37 %
  • Fedt: 48 %

Print

Kilde:

Andre gode forslag