Sprød og knasende ostemad

Sprød og knasende ostemad

15 min
Ligesom danskernes velkendte hotdog ofte ses i nye klæder - har vores velkendte ostemad nu også gennemgået en forvandling og optræder her i en ny, sprød og lækker variant.
https://www.arla.dk/opskrifter/sprod-og-knasende-ostemad/

Sådan gør du

Bagetid:

Sæt skinkeskiverne i en kold ovn - indstil på 225° - traditionel ovn og bag i ca. 15 min.

Æble-jordskokkesalat
  • Skær æblet i små tern og vend dem sammen med de øvrige ingredienser.
  • Del skinkeskiverne på langs. Læg dem på en plade med bagepapir, og bag dem sprøde midt i ovnen.
  • Smør brødskiverne med pesto og læg osten herpå.
  • Fordel æble-jordskokkesalaten på midten af de 2 ostemadder og læg den sprøde skinke på toppen og server.

Ingredienser

Æble-jordskokkesalat
1 Æble
50 g Skrællede jordskokker i tern
2 spsk Finthakket bredbladet persille
1 tsk Friskpresset limesaft
2 skiver Serrano skinke
2 skiver Knækbrød fx polar
2 spsk Basilikumpesto
4 skiver Skæreost