Sprød og knasende ostemad

Sprød og knasende ostemad

15 min
Ligesom danskernes velkendte hotdog ofte ses i nye klæder - har vores velkendte ostemad nu også gennemgået en forvandling og optræder her i en ny, sprød og lækker variant.

Sådan gør du

Bagetid:

Sæt skinkeskiverne i en kold ovn - indstil på 225° - traditionel ovn og bag i ca. 15 min.

Æble-jordskokkesalat
  • Skær æblet i små tern og vend dem sammen med de øvrige ingredienser.
  • Del skinkeskiverne på langs. Læg dem på en plade med bagepapir, og bag dem sprøde midt i ovnen.
  • Smør brødskiverne med pesto og læg osten herpå.
  • Fordel æble-jordskokkesalaten på midten af de 2 ostemadder og læg den sprøde skinke på toppen og server.

Ingredienser

Æble-jordskokkesalat
Æble
1
Skrællede jordskokker i tern
50 g
Finthakket bredbladet persille
2 spsk
Friskpresset limesaft
1 tsk
Serrano skinke
2 skiver
Knækbrød fx polar
2 skiver
Basilikumpesto
2 spsk
Skæreost
4 skiver