Ny mejeriserie

Stor smag

ESSENS præsenterer Smag godt efter. Hvad smager mælk egentlig af?
ESSENS præsenterer

Smag godt efter

ESSENS

Kefirkogebogen

I KefirKogebogen kan du finde inspiration til at skabe stor smag med Kefir. 

KefirKogebogen finder du på Instagram.

Hvis ikke du er på Instagram eller vil downloade KefirKogebogen, så kan du også finde den her

Hypnose app

Få hjælp til at smage godt efter

Har du set vores hypnosefilm? Den handler om, at vi skal smage godt efter, når vi spiser noget.Derfor har vi lavet et samarbejde med HelloMind. En hypnose-app, som kan hjælpe dig til at smage godt efter. Og der skal ikke meget til – faktisk bare en gratis session på 20 minutter. Var det noget? 

Download appen her (kun til iOS) 

Mælkens champagne

Fermenteret mælk Kefir

Fermenteringen betyder, at mælken tilsættes mikroorganismer i form af kefirkultur, der består af enzymer og bakterier. Herefter får mælken lov til at udvikle sig. Det giver mere syre og skaber flere aromastoffer end den almindelige mælk – og ultimativt giver det langt mere liv og kompleksitet til smagen. Derudover skaber fermenteringen den perlende fornemmelse, der karakteriserer kefiren, og som har givet den tilnavnet mælkens champagne

Kefiren er langt mere kompleks i sin smag, end mælk normalt er, og giver derfor nogle rigtig spændende og anderledes muligheder i forhold til madlavningen og sammensætningen af et måltid.  Kefir kan drikkes, som den er – på alle tider af døgnet og i de fleste sammenhænge, hvor du normalt bruger mælk: På cereals, mysli, til bagning, i dressinger – og så smager kefir rigtig godt til varm, krydret mad og grillet kød på grund af den let syrlige smag.

Kefiren stammer oprindeligt fra Kaukasus-bjergene og menes at være konsumeret der i årtusinder. 

Se mere om produktet

Opskrifter