Hjemmelavede madpandekager - med en rest bagte rodfrugter
45 min
•
Opskriften på hjemmelavede madpandekager - med en rest bagte rodfrugter, er perfekte at have med på madpakke. Fyldet er virkelig lækkert med syrlighed, cremet konsistens og sprød salat.
Ingredienser
|
2
Æg
|
|
|---|---|
|
3 dl
Mælk
|
|
|
50 g
Sigtet speltmel (ca. ¾ dl)
|
|
|
50 g
Hvedemel (ca. ¾ dl)
|
|
|
125 g
Bagte eller stegte rodfrugter
|
|
|
¼ tsk
Groft salt
|
|
|
1 spsk
Smeltet smør
|
Fyld:
|
1 dåse
Afdryppet tun i vand (ca. 185 g)
|
|
|---|---|
|
250 g
Hytteost
|
|
|
1 spsk
Fint klippet purløg
|
|
|
1 tsk
Citronskal (usprøjtet)
|
|
|
1½ tsk
Friskpresset citronsaft
|
|
|
¼ tsk
Groft salt
|
|
|
Friskkværnet peber
|
|
50 g
Skyllet hovedsalat revet i grove stykker (ca. g)
|
|
|---|---|
|
4
Groftrevne gulerødder
|
Sådan gør du
Fyld
Tips
Næringsindhold, pr 100 g
Energiindhold:
355 kJ / 85 kcal
Energifordeling
| Energi pr 100 g | |
|---|---|
| Fiber: | 1,2 g |
| Protein: | 7,7 g |
| Fedt: | 2,3 g |
| Kulhydrat: | 8,2 g |