Riberhus

Ostemagerne - Virkelige fortællinger fra Riberhus®

Se vores film og bliv lidt klogere på ost

Det er ikke ligegyldigt, hvor mange huller der er i en ost. Eller om den er randgæret eller krølpibet. Klik på filmene og mød ostemagerne fra Riberhus®, og se hvorfor, det ikke er helt tilfældigt, at Riberhus® er lidt bedre end andre gode oste.

Riberhus Historiske Oste: Anno 1930 & Anno 1950

Riberhus Historiske oste har en karakteristisk smag på hver sin måde, og fejrer tradition og det gode håndværk. Lavet med inspiration fra gamle opskrifter fra Samsø og Elbodalen, men produceret med moderne teknologi, har ostene en karakteristisk fyldig smag, som resten af Riberhus sortimentet. Netop disse to gamle opskrifter inspirerede vores mejerister til at fremstille oste med mere smag og karakter.

Læs mere

Se efter hullerne i osten

Læs artiklen om virkelighedens ostemagere fra Riberhus.

Klik her og læs artiklen
Mød de fire ostemagere

Hans Erik Andersen

Ostemager Hans Erik Andersen på 49 år er uddannet mejeritekniker og har beskæftiget sig med fremstilling af oste i 33 år. Når han har fri, bruger Hans Erik bl.a. tiden på løb, svampejagt og keglebillard. Han er desuden medlem af lokalrådet i Gjørding, Esbjerg, hvor han også bor sammen med sin hustru Karin.

Mød de fire ostemagere

Lars Nissen

Ostemager Lars Nissen er 50 år, hvoraf han har brugt de 19 på udvikling og fremstilling af ost. Han er oprindeligt uddannet som kemiingeniør og har en HD O. Lars bor i Esbjerg sammen med sin kone Claudia samt børnene Anita på 15 og Martin på 13 år. Når han har fri løber han bl.a. orienteringsløb og går ture i skoven, hvis han da ikke lige bruger tiden på hus og have.

Mød de fire ostemagere

Milter Krogh Jensen

Ostemager Milter Krogh Jensen er 60 år og har en baggrund som mejeritekniker. Milter har beskæftiget sig med fremstilling af ost siden har var 17 år gammel, og bor i dag i Gjessø ved Silkeborg sammen med sin hustru Sinna. Milter er passioneret AGF fan, og han bruger bl.a. sin fritid på fodbold samt hus og have.

Mød de fire ostemagere

Poul Nielsen

Ostemager Poul Nielsen er 55 år og oprindeligt uddannet som landmand. Gennem årene har Poul desuden erhvervet sig en del erfaringer som autodidakt mejerimedarbejder. Poul bor sammen med sin hustru Berit i Agerbæk ved Varde. Når han har fri, går han bl.a. på jagt og bruger en del energi som håndbolddommer.

HISTORIEN OM RIBERHUS®

Riberhusosten er en kitmodnet ost af Danbo typen. Læs om hvad der gør Riberhus® til noget særligt, og hvordan du finder din favorit.

Læs mere

TIPS TIL DIN RIBERHUS®

Her kan du finde tips til hvordan du bedst opbevarer din Riberhus®, hvad du kan sætte den sammen med samt andre tips og tricks.

Tips til din Riberhus®
Riberhus® Alle Riberhus® produkter