Madplan - UGENS MADPLAN

Få inspiration til aftensmaden, alle ugens 7 dage. På ugens 5 hverdage får du sunde retter, som indeholder godt med grøntsager, max. 30% energi fra fedt, og så selvfølgelig en god smagsoplevelse. På ugens weekenddage modtager du to 2-retters menuer, det kan være forretter, hovedretter eller desserter. Her er rammerne lidt friere – sæsonaktuel og lækker mad. Du kan tilmelde dig ugens madplan ved logge på mine sider i menuen, eller ved at oprette en bruger samme sted.

Har du prøvet de lækre og nemme kolde grillsaucer fra Karolines Køkken®. Der er 3 varianter: Mexicansk tex mex, Fransk bearnaise og Amerikansk barbeque.

Mandag 30-05-16
Kyllingelår med grovfritter

Hovedret: Kyllingelår med grovfritter

Dejlig, nem mad alle kan lide!

60+ min

Tirsdag 31-05-16
Stegte sild med rabarbersylt

Hovedret: Stegte sild med rabarbersylt

Stegte sild er retro mad, som fortjener at komme frem i lyset. Sild smager rigtig godt, de er sunde, billige og så er det godt for co2 regnskabet, hvis vi skifter noget af kødet ud med fisk, fra de danske farvande.

30 min

Onsdag 01-06-16
Grøn lasagne med spinat

Hovedret: Grøn lasagne med spinat

Det perfekte valg, når du vil lave en lækker lasagne uden kød.

60+ min

Torsdag 02-06-16
Thaikrydrede sticks med glasnudelsalat

Hovedret: Thaikrydrede sticks med glasnudelsalat

Skøn mad med eksotisk smag....fx er der både svinekød og rejer i de krydrede sticks. Og så er der knald på farverne i den flotte salat med nudler, edamamebønner, rødløg, lime, koriander, chili og sorte sesamfrø. En salat der også passer fint som tilbehør til grillmad.

45 min

Fredag 03-06-16
Grøntsagsfad med grillet flanksteak

Hovedret: Grøntsagsfad med grillet flanksteak

Smukt ser det ud og dejligt smager det....masser af rå og letkogte grøntsager med hvidløgsdressing og en rosastegt flanksteak.

30 min

Lørdag 04-06-16
Stegte fjordrejer og skovsyremayonnaise

Forret: Stegte fjordrejer og skovsyremayonnaise

Fjordrejer er nok en af de største delikatesser, der svømmer i vores farvande. Hvis ikke du lige har tid til at hente skovsyreblade i skovbunden, kan du fint bruge dild.

60+ min

Grovpizza med hytteost og grillede peberfrugter

Hovedret: Grovpizza med hytteost og grillede peberfrugter

Hytteost på pizza smager super godt og er samtidig et sundt alternativ til revet ost. Prøv denne variant med grillet peber og bresaola.

1 timer

Søndag 05-06-16
Sprøde tortillas med grillet kylling, avocado, lime og koriander

Hovedret: Sprøde tortillas med grillet kylling, avocado, lime og koriander

Sprøde tortilla pandekager med farverige grøntsager og saftigt "flået" kylligekød (man kan nærmest kalde det den lette version af pulled chicken). Hertil en dejlig krydret færdig dip med inspiration fra tex mex køkkenet.

30 min

Panna cotta

Dessert: Panna cotta

Enkel flødedessert af italiensk oprindelse - god med frugtkompot.

60+ min