Madplan - UGENS MADPLAN

Få inspiration til aftensmaden, alle ugens 7 dage. På ugens 5 hverdage får du sunde retter, som indeholder godt med grøntsager, max. 30% energi fra fedt, og så selvfølgelig en god smagsoplevelse. På ugens weekenddage modtager du to 2-retters menuer, det kan være forretter, hovedretter eller desserter. Her er rammerne lidt friere – sæsonaktuel og lækker mad. Du kan tilmelde dig ugens madplan ved logge på mine sider i menuen, eller ved at oprette en bruger samme sted.

Lad de færdige saucer hjælpe dig til nem og lækker aftensmad, fx Karolines Køkken® Mild ost Pastasauce eller Tomat & cremefraiche Pastasauce. Du kan stadig sætte dit personlige præg på retten, men det går lidt hurtigere og du slipper for at have gang i flere ekstra gryder.

Mandag 24-10-16
Speltotto med græskar, chili og ingefær

Hovedret: Speltotto med græskar, chili og ingefær

Speltotto......risottoens fætter, men lavet på spelt. En dejlig cremet ret af korn og grøntsager i fløde og her med en spændende eksotisk smag af ingefær, chili, koriander m.m.

30 min

Tirsdag 25-10-16
Muslinger og spaghetti i ostesauce

Hovedret: Muslinger og spaghetti i ostesauce

Friske, dampede blåmuslinger sammen med spaghetti og ostesauce....er du til muslinger vil du sikkert nyde denne skønne og nemme ret i fulde drag.

45 min

Onsdag 26-10-16
Hyldebærsuppe med æblesalsa

Hovedret: Hyldebærsuppe med æblesalsa

Moderne mormormad der luner i en kold tid.

30 min

Torsdag 27-10-16
Grillet peberfrugtsalat med escabechefløde

Hovedret: Grillet peberfrugtsalat med escabechefløde

Ovnstegt bacon giver det sprøde islæt og flødedressingen er rigtig godt krydret med både citron, olivenolie, hvidløg og persille.

1 timer

Fredag 28-10-16
Hakkebøffer i tomatsauce

Hovedret: Hakkebøffer i tomatsauce

De små hakkebøffer bliver saftige og lækre, når de bliver kogt møre nede i saucen. Nemt og hurtigt og sikkert på mange børns favoritliste. Lidt a la spaghetti i kødsauce, bare uden spaghetti.

30 min

Lørdag 29-10-16
Lakseroulade

Forret: Lakseroulade

Lakseroulade er en lækker og indbydende forret, som kan laves i forvejen - så er der masser af tid til gæsterne! Prøv denne lakseroulade i en version med spinat og purløgscreme.

60+ min

Oksemørbrad med limesauce og saltbagte grøntsager

Hovedret: Oksemørbrad med limesauce og saltbagte grøntsager

Dejlig gæstemiddag med mør oksemørbrad, peberfrugtsalsa og en anderledes sauce.

60+ min

Søndag 30-10-16
Gryderet med vildt

Hovedret: Gryderet med vildt

En enkel gryderet fuld af smag, hvor du kan bruge forskellige udskæringer og typer af kronvildt. Vildtkødet er her kombineret med svampe, grønkål og æbler, og serveret med grov sellerimos.

1 timer

Æblekage med ristet rasp

Dessert: Æblekage med ristet rasp

Gammeldags æblekage går vist aldrig af mode - heldigvis!!

1 timer