Cremet pasta med grønne tomater, fennikel og kalv

Lakrids...nej men fennikel og grønne tomater spændende kombination.
Bedømmelse (0 vurderinger)

Min bedømmelse:

Cremet pasta med grønne tomater, fennikel og kalv

Lakrids...nej men fennikel og grønne tomater spændende kombination.

Antal portioner
  • 400 g kalveculotter
  • 1 tsk groft salt
  • friskkværnet peber
  • 10 g smør
  • 500 g frisk grøn pasta
  • 3½ liter vand
  • 3½ tsk groft salt

Pynt:

  • ristede græskarkerner
  • tørrede chiliflager

Fremgangsmåde:

Skær fedtkant af kødet og skær det i 1 cm. tynde skiver og drys med salt og peber. Stil det tildækket i køleskabet indtil stegning.

Lad fedtstoffet blive gyldent i en sauterpande. Steg løg og fennikel i ca. 5 min. - eller til grøntsagerne er gyldne og møre. Tilsæt vand, fløde, salt, fennikelfrø og grønne tomater. Lad blandingen koge ved svag varme og uden låg i ca. 10 min.

Lad halvdelen af fedtstoffet blive gyldent i en pande. Steg halvdelen af kødet ved kraftig varme i ca. 1 min. på hver side. Gentag med resten af fedtstoffet og kødet.

Kog imens pastaen i vand tilsat salt, efter anvisningen på emballagen. Lad pastaen dryppe af i et dørslag. Vend grøntsager, kød og pasta sammen og smag til. Drys med græskarkerner og chiliflager og server straks.

Tip

Steg resten af kalveculotten dagen efter og brug den til aftensmad eller pålæg.

Kilde:

Produkter i opskriften

  • Energiindhold for hele retten: 11220 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 13 g
  • Protein: 24 %
  • Kulhydrat: 47 %
  • Fedt: 29 %
Print