Grøn pastasalat

Pastasalaten er velegnet som tilbehør eller den kan blandes med fx rejer, skinke- eller kyllingetern.
Bedømmelse (56 vurderinger)

Min bedømmelse:

Grøn pastasalat

Pastasalaten er velegnet som tilbehør eller den kan blandes med fx rejer, skinke- eller kyllingetern.

Antal portioner
  • 300 g tørret pasta, fx penne eller skruer
  • 1 grøn squash i små tern
  • 5 fintsnittede forårsløg
  • 200 g bælgede ærter - eller optøede, frosne

Dressing

Tilbehør

  • 360 g grovboller

Fremgangsmåde:

Kog pastaen og skyl den i koldt vand. Kom pasta, squashtern, fintsnittede forårsløg og ærter i en skål. Rør friskost, cremefraiche og finthakket basilikum sammen og tilsæt salt og peber. Bland dressingen med pasta og grøntsager og lad det stå tildækket i køleskabet i mindst ½ time. Smag til og server pastasalaten med groft brød.

Tips

Hvis pastasalaten er for tør, kan du røre den med lidt vand eller mælk.

Pastasalaten er velegnet som tilbehør til fisk og kødretter. Salaten kan fx blandes med rejer, skinke eller kyllingetern.

Kilde:

Produkter i opskriften

  • Energiindhold for hele retten: 11030 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 47,1 g
  • Protein: 17 %
  • Kulhydrat: 71 %
  • Fedt: 12 %
Print