Marengstærte med hindbær

Marengstærte med hindbær

10 min
Denne marengstærte med hindbær smager så fuglene synger! Og at du kun skal bruge 4 ingredienser og 10 min. til at lave marengstærten - ja, det gør vel ikke noget!
https://www.arla.dk/opskrifter/marengstarte-med-hindbar/

Sådan gør du

Marengstærte med hindbær
  • Pisk fløden til et let skum. Fordel halvdelen af flødeskummet på marengsbunden. Vend resten af flødeskummet sammen med halvdelen af de moste hindbær. Læg skefulde af hindbærskum på marengsbunden og fordel resten af de moste hindbær herpå. Drys med chokolade og server.
Energiindhold for hele retten:

9898 kJ / 2366 kcal

Næringsindhold pr. 100g

1125 kJ / 269 kcal

Energifordeling
Energi­fordeling Nærings­indhold pr. 100g
Fiber: - 1,1 g
Protein: 3,1 % 2 g
Kulhydrat: 23,3 % 15,4 g
Fedt: 73,6 % 22,4 g

Ingredienser

Marengstærte med hindbær
½ liter Piskefløde
1 Marengsbund (ca. 85 g)
250 g Hindbær - moste
50 g Grofthakket mørk chokolade