Pizzasnegle med skinke

Pizzasnegle med skinke

60+ min
Fryseegnet
Prøv denne opskrift på pizzasnegle - så har du altid noget klar til madpakken. Lav en stor portion pizzasnegle, frys dem og optø dem enkeltevis, når du mangler noget lækkert til madpakken. De er nemme at lave og dejen giver cirka 20 lækre pizzasnegle.
https://www.arla.dk/opskrifter/pizzasnegle-med-skinke/

Sådan gør du

Bagetid:

Ca. 20 min. ved 200° - traditionel ovn.

Dej
  • Kom gæren i en stor skål og tilsæt det lunkne vand. Rør til gæren er opløst.
  • Tilsæt salt og olie.
  • Rør ¾ af melet i med en grydeske.
  • Tag dejen ud på et meldrysset bord og ælt resten af melet i. Ælt dejen godt igennem. Rul den ud til en firkantet plade (ca. 35 x 40 cm).
Fyld
  • Rør tomatpure, salt og peber sammen. Smør blandingen på dejpladen og fordel herpå skinke, peberfrugt, løg og ost.
  • Rul dejpladen fra den lange side til en roulade. Skub rouladen let sammen så den måler 40 cm. Skær den ud i 20 stykker.
  • Læg sneglene på bageplader med bagepapir og lad dem hæve tildækket i ca. 20 min.
  • Bag sneglene midt i ovnen. Lad pizzasneglene køle af på en bagerist.
  • Kom pizzasneglene i fryseposer og kom dem i fryseren.

Hvis madpakken laves om morgenen, kan du med fordel komme en frossen pizzasnegl i madpakken, og den er klar til at spise til frokosttid.

Hvis du har en rest pepperoni i køleskabet, kan du med fordel skære den i fine strimler og komme den i pizzasneglene i stedet for skinke.

Energiindhold for hele retten:

10937 kJ / 2614 kcal

Næringsindhold pr. 100g

713 kJ / 170 kcal

Energifordeling
Energi­fordeling Nærings­indhold pr. 100g
Fiber: - 1,8 g
Protein: 18,5 % 7,8 g
Kulhydrat: 59,1 % 24,8 g
Fedt: 22,4 % 4,3 g
Mere inspiration

Lækker snurrer, der også kan bruges i madpakke og på picnic.

Snurrer med pesto
60+ min
Snurrer med pesto
(5)

Ingredienser

Dej
50 g Gær
3 dl Vand (lillefingervarmt)
1 tsk Groft salt
2 spsk Rapsolie
500 g Pizzamel
Fyld
1 dåse Koncentreret tomatpuré (ca. 70 g)
¼ tsk Groft salt
Friskkværnet peber
100 g Finthakket kogt, røget skinke
2 Røde peberfrugter i meget små tern
1 Finthakket løg
100 g Revet mozzarellaost