ARLA KAROLINES KØKKEN®

ALT GODT STARTER I KØKKENET

I Arla Karolines Køkken® tror vi på, at tid i køkkenet giver næring til nærvær, samvær og velsmag. Derfor skal vi lave mere mad til os selv og til hinanden. Med få gode ingredienser og lidt inspiration kan maden hurtigt smage rigtigt godt. Derfor har vi samlet en masse inspiration til dig – velkommen i Arla Karolines køkken®.

Mozzarella tern er bedst på pizza

Løft dine hjemmelavede pizzaer med Arla Karolines Køkken mozzarella i tern. De små tern fordeler sig perfekt, smelter cremet og giver den gyldne overflade og klassiske ostestræk, som gør pizza uimodståelig. En nem kombination af funktionalitet og smag, som ingen anden ost kan matche. 

MOZZARELLA TERN ER BEDST PÅ PIZZA

Nem kyllingepande

Aftensmad på kun 15 minutter! Nem kyllingepande er retten du skal lave, når det skal være hurtigt og lækkert. Alt du skal bruge er kylling, fraiche med paprika & chili, peberfrugt, forårsløg og valgfri tilbehør.

Nem kyllingepande

Arla Karolines Køkken®s historie

Arla Karolines Køkken® blev først en del af Arla Foods i 2003 – dog startede Karolines Køkken® allerede i 1962 i et beskedent og mørkt kælderlokale i Sonnesgade i Aarhus. Her afvejede og afprøvede to husholdningslærerinder de første opskrifter i den senere hastigt voksende og populære serie af Karoline® løsblade, kogebøger mm.

Arla Karolines Køkken®s historie