Pressemeddelelse

Englænderne går på opdagelse i feta

Discover, Arla Foods’ nye mærke for specialoste, har fået englændernes øjne op for specialoste.

”Det ser rigtigt godt ud. Serien er blevet positivt modtaget i detailhandelen, og Discover produkter er på hylderne i de store kæder”, fortæller produktchef i Division UK, Mikael Horsbøll.

Discover serien, der består af 14 forskellige specialoste som f.eks. mozzarella, flødeost, emmentaler, havarti og forskellige feta-varianter, har været på markedet i knap et halvt år.

”Englænderne spiser mindre specialost end forbrugerne i andre europæiske lande. Det skyldes især, at forbrugerne finder markedet uoverskueligt, men ved at samle special-ostene under ét mærke har vi gjort det nemmere for forbrugerne at finde rundt i special-ostene”, siger Mikael Horsbøll.

Englænderne har især taget de fem feta-varianter i Discover serien til sig. Feta med henholdsvis grønne og sorte oliven hører til de mest populære, og i juni måned udvides serien med endnu to feta-oste med henholdsvis krydderi og rød peber.

Med Discover serien er Arla Foods nu leverandør på det engelske marked af græsk feta-ost. Et enkelt af feta-produkterne i Discover serien fremstilles nemlig i Grækenland på basis af fåre- og gedeost af Arla Foods’ græske joint venture-partner Delta.


Skrevet af

Arla Pressevagt
Primær kontaktperson

Arla Pressevagt

Kun henvendelser fra pressen.

Jonas Barfoed
Primær kontaktperson

Jonas BarfoedPressemedarbejder

Susie Munk Jensen
Primær kontaktperson

Susie Munk Jensen PR & Communication Manager