Pressemeddelelse

Sidste mozzarella fra Farsø


Farsø Mejeri i det vestlige Himmerland blev grundlagt i 1888. Mejeriet blev købt af MD Foods i 1996. Foto: Jesper Vig

Farsø Mejeri har produceret sin sidste mozzarella.

Produktionen blev standset i begyndelsen af august, og i denne uge blev den sidste mozzarella ost sendt fra lageret.

Afmonteringen af mejerimaskiner er begyndt på mejeriet, der officielt lukker 1. september. Lukningen af Farsø Mejeri er et led i den strategi- og strukturplan for Arla Foods, som bestyrelsen fremlagde sidste sommer.

Farsø Mejeri fremstillede udelukkende mozzarella. Mejeriet har produceret op til omkring 9.000 tons om året, men i det forløbne år lå produktionen på knap 4.000 tons. Produktionen er nu overflyttet til Rødkærsbro Mejeri, der dermed står for al Arla Foods’ produktion af mozzarella.

Af de 37 medarbejdere på Farsø Mejeri har kun to-tre medarbejdere endnu ikke fundet nyt arbejde. Langt de fleste har fundet nyt arbejde inden for Arla Foods, heraf størsteparten på Bislev Mejeri.

Enkelte er fulgt med til Rødkærsbro Mejeri.


Skrevet af

Arla Pressevagt
Primær kontaktperson

Arla Pressevagt

Kun henvendelser fra pressen.

Jonas Barfoed
Primær kontaktperson

Jonas BarfoedPressemedarbejder

Susie Munk Jensen
Primær kontaktperson

Susie Munk Jensen PR & Communication Manager