Sødt rugbrød med mandler og tranebær
1 time 5 min
Fryseegnet
&format=webp)
Mandler, tørrede tranebær, usødet ymerdrys og hvidtøl giver smag til dette "rugbrød" der er oplagt som mellemmåltid.

Ingredienser
1 brød
25 g Smør | |
---|---|
3 dl Vand | |
1 Hvidtøl (33 cl) | |
50 g Gær | |
3 spsk Muscovadosukker eller mørk farin | |
2 tsk Groft salt | |
100 g Hele, smuttede mandler | |
100 g Tørrede tranebær | |
200 g Usødet ymerdrys | |
500 g Groft rugmel (fintformalet) |
Pensling
Vand |
---|
Pynt
Groft rugmel |
---|
Sådan gør du
Bagetid:
Ca. 55 min. ved 200°.
Tip
Bedømmelse
Næringsindhold
Energiindhold for hele retten:
13026 kJ / 3113 kcal
Næringsindhold pr. 100g
786 kJ / 188 kcal
Energifordeling
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 8,2 g |
Protein: | 10,4 % | 4,8 g |
Kulhydrat: | 65 % | 30,1 g |
Fedt: | 24,6 % | 5,2 g |