Tomaterne smager dejligt til skimmelost samt til mellemlagret og lagret gul ost.
Prøv dem også i en salat.
Sådan gør du
Bagetid:
Ca. 2 timer ved 100°.
Halver cherrytomaterne og læg dem i en bradepande med skærefladen opad.
Krydderolie
Kom hvidløg og timian i en lille hurtighakker og hak i ca. 30 sek. Tilsæt olien og hak i yderligere ca. 30 sek. Drys tomaterne med sukker, salt og peber og dryp krydderolien over. Bag tomaterne midt i ovnen.
Tips
Tomaterne er gode til skimmelost, fx en rødkit og til mellemlagret og lagret gul ost.
Tomaterne kan opbevares i køleskabet i ca. 14 dage. Læg evt. tomaterne i et glas og dæk med olivenolie.
Du kan også bruge tomaterne til bruschetta, i salater og til kødretter. Olien er også god til at dyppe brød i.