Kanelsnurrer
&format=webp) 
    Smukke og lækre kanelsnurrer er virkelig fuldstændig uimodståelige - uanset om det er morgen, formiddag eller eftermiddag. Disse kanelsnurrer er bagt med hvid hvede, som indeholder masser af fuldkorn. Følg opskriften på kanelsnurrer - så går det nemt at få den flotte facon. Kanelsnurrer smager ubeskriveligt godt nybagte! Prøv disse kanelsnurrer med kardemomme i stedet for de traditionelle kanelsnegle eller kanelboller næste gang!
Ingredienser
Dej til kanelsnurrer
| 
                                            
                                                    5 dl
                                                Mælk - lillefingervarmt
                                            
                                     | |
|---|---|
| 
                                            
                                                    50 g
                                                Gær
                                            
                                     | |
| 
                                            
                                                    125 g
                                                Blødt smør
                                            
                                     | |
| 
                                            
                                                    1 tsk
                                                Groft salt
                                            
                                     | |
| 
                                            
                                                    85 g
                                                Sukker (ca. 1 dl)
                                            
                                     | |
| 
                                            
                                                    2 tsk
                                                Stødt kardemomme
                                            
                                     | |
| 
                                            
                                                    750 g
                                                Hvid hvedemel eller hvedemel
                                            
                                     | 
Fyld
| 
                                            
                                                    125 g
                                                Blødt smør
                                            
                                     | |
|---|---|
| 
                                            
                                                    85 g
                                                Sukker (ca. 1 dl)
                                            
                                     | |
| 
                                            
                                                    2 spsk
                                                Stødt kanel
                                            
                                     | 
Pensling
| 
                                            
                                                    1
                                                Æggeblomme
                                            
                                     | |
|---|---|
| 
                                            
                                                    1 spsk
                                                Mælk
                                            
                                     | 
Pynt
| 
                                            
                                                    
                                                Perlesukker eller rørsukker
                                            
                                     | 
|---|
Sådan gør du
Dej til kanelsnurrer
Fyld
Sådan laver du kanelsnurrer
Tips til opskriften
Vi ved, at det tit er de små ting, der gør forskellen i køkkenet. Derfor deler vi de tips, vi selv bruger, når vi laver mad og udvikler opskrifter.
Reducer gærmængden til 15 g og lad kanelsnurrerne efterhæve i køleskabet natten over. Så har du friskbagte kanelsnurrer til morgenbordet.
Erstat kanel med 1 spsk knuste kardemommekapsler. Så har du lækre kardemommesnurrer.
Orker du ikke at forme dejen så kunstfærdigt, så lav boller af dejen i stedet - så har du fine kanelboller.
Næringsindhold, pr 100 g
Energiindhold:
1132 kJ / 271 kcal
Energifordeling
| Energi pr 100 g | |
|---|---|
| Fiber: | 5,5 g | 
| Protein: | 6,7 g | 
| Fedt: | 13 g | 
| Kulhydrat: | 31,6 g | 
Se her hvordan du snurrer dine kanelsnurrer.
 
    &format=webp) 
    &format=webp) 
    &format=webp) 
     
    &format=webp) 
    &format=webp) 
     
    