Syltede abrikoser
Bedømmelse (2)

Min bedømmelse:

Syltede abrikoser

Lækkert til lyse oste eller skimmelost - server ristet brød eller kiks til. Det er dejligt!

Antal portioner
  • 1 vaniljestang
  • 2 dl sød hvidvin
  • 300 g tørrede abrikoser
  • 1 økologisk appelsin

Flæk vaniljestangen og skrab kornene ud. Bring hvidvin, vaniljestang og -korn i kog. Tilsæt abrikoser og kog dem i ca. 3 min. Skær imens appelsinen i tynde skiver. Tag abrikoserne af varmen og tilsæt appelsinskiverne. Kom de syltede abrikoser og appelsinskiver i et glas og opbevar dem tildækket i køleskabet.

Tip

Abrikoserne er gode til ost, fx mild gul ost, brie, og skimmeloste. Server ristet brød eller kiks til.

Kilde:
  • Energiindhold for hele retten: 4900 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 30,9 g
  • Protein: 4 %
  • Kulhydrat: 79 %
  • Fedt: 5 %
  • Alkohol: 12 %

Tilberedningstid: 60+ min