Tortillas med kylling og salsa
Bedømmelse (3)

Min bedømmelse:

Tilberedningstid: 30 min

Tortillas med kylling og salsa

En opskrift hvor både hovedingrediens og tilbehør kan varieres efter smag og behag.

Antal portioner

Dressing

  • 2 dl Karolines Køkken® Græsk inspireret yoghurt 2%
  • 2 spsk mangochutney

Tortillas med kylling og salsa

  • 8 bløde tortillas - usødede majs- eller hvedepandekager, ca. 20 cm i diameter
  • 1 stegt kylling
  • 1 12 spsk Arla Kærgården® Steg & Bag
  • 1 rødløg i tynde både
  • 2 peberfrugter i strimler
  • 1 spsk tacokrydderi
  • 2 dl mild tomatsalsa

Tilbehør:

  • 100 g Karolines Køkken® Pasta- & gratineringsost 30%
  • 1 dåse kidneybønner
  • 1 dåse majskerner

Dressing

Rør yoghurt sammen med mangochutney og smag dressingen til.

Tortillas med kylling og salsa

Pak de 8 tortillas ind i et fugtigt viskestykke. Læg dem i et ovnfast fad, og dæk med alufolie. Lun tortillas i ovnen så de bliver bløde. Fjern imens skind og ben på kyllingen og del kødet i mindre stykker. Lad fedtstof blive gylden i en pande. Steg løg og peberfrugt til grønsagerne begynder at blive bløde. Tilsæt kyllingkød, tacokrydderi og tomatsalsa og bring blandingen til kogepunktet. Smag til. Anret kyllingeblandingen på de varme tortillas og server med dressing og tilbehør.

Tips

Majskerner fra dåse kan erstattes af 275 g frosne optøede majskerner.

Lune tortillas

Ca. 10 min. ved 225°.

Kilde:
  • Energiindhold for hele retten: 15320 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 11,7 g
  • Protein: 23 %
  • Kulhydrat: 47 %
  • Fedt: 30 %
  • Alkohol: 0 %