Æggekage bagt i ovn

Smager dejligt med bagte tomater og en skive ristet rugbrød.
Bedømmelse (36 vurderinger)

Min bedømmelse:

Æggekage bagt i ovn

Smager dejligt med bagte tomater og en skive ristet rugbrød.

Antal portioner
  • 4 store tomater
  • 1 knivspids groft salt

Æggekage

Pynt

  • frisk, klippet purløg

Tilbehør

  • 240 g ristet rugbrød

Fremgangsmåde:

Skyl og tør tomaterne. Skær et kryds i toppen og drys dem med salt. Stil tomaterne på en plade med bagepapir og bag dem midt ovnen sammen med æggekagen.

Æggekage

Kom mel, salt og peber i en skål. Rør mælken i lidt efter lidt. Tilsæt æg og pisk blandingen let sammen. Vend forsigtigt kartofler og ost i. Hæld blandingen i et smurt ovnfast fad (ca. 5 x 15 x 27 cm) og bag æggekagen midt i ovnen.

Bagetid

Ca. 40 min. ved 175°.

Kilde:

Produkter i opskriften

  • Energiindhold for hele retten: 7900 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 36,4 g
  • Protein: 24 %
  • Kulhydrat: 49 %
  • Fedt: 27 %
Print