Vi serverer citronbådene til salaten i stedet for at hælde den over som citronsaft, fordi syren fra citronen hurtigt giver de grønne bønner en kedelig farve. Det undgår du, når I selv kommer citronsaft på.
Gør alle ingredienserne klar dagen før - og bland de 2 typer bønner med olien. Så er det nemt at hælde salaten sammen, når I skal spise. Bønnesalaten er også god til madpakke/picnic.
4960 kJ / 1185 kcal
393 kJ / 94 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 2,7 g |
Protein: | 26,2 % | 6,1 g |
Kulhydrat: | 14,4 % | 3,3 g |
Fedt: | 59,4 % | 6,3 g |
Bønnesalat med tomat er virkelig hurtig at lave - og så smager den godt.
Mangler du teknikken til at snitte løg hurtigt og effektivt? Karolines Køkkenskole viser, hvor nemt det er at snitte løg med den rigtige teknik.