Bounty ispinde

Bounty ispinde

60+ min
Elsker du også Bounty, så prøv disse bounty ispinde næste gang du bliver lækkersulten! Her er opskriften, så du kan lave dine egne Bounty ispinde, som er er skønne på en varm sommerdag - og alle de andre dage, hvor du har lyst til is!
https://www.arla.dk/opskrifter/bounty-ispinde/

Sådan gør du

Bounty ispinde
  • Pisk æggeblommer og kokossukker til en luftig æggesnaps.
  • Vend kokosmælk, vaniljeskyr og kokosmel i æggesnapsen.
  • Fordel isblandingen i isforme, sæt pinde i og stil isene i fryseren i mindst 6 timer - gerne til næste dag.
  • Pynt bounty ispindene med smeltet chokolade og kokos.

Vil du gerne have bounty is- smagen, men ikke som pinde, så kan du tilberede dobbeltportion, og komme cremen i en metalform i fryseren. Rør 4-5 gange i blandingen under indfrysningen. Eller frys blandingen i en ismaskine.

Energiindhold for hele retten:

7639 kJ / 1826 kcal

Næringsindhold pr. 100g

893 kJ / 214 kcal

Energifordeling
Energi­fordeling Nærings­indhold pr. 100g
Fiber: - 0,5 g
Protein: 10,5 % 5,5 g
Kulhydrat: 24,2 % 12,7 g
Fedt: 65,3 % 15,8 g

Ingredienser

Bounty ispinde
4 Æggeblommer (ca. 4 spsk)
50 g Kokossukker (ca. ¾ dl)
1 dåse Kokosmælk (ca. 400 ml)
2½ dl Skyr med vanilje
35 g Kokosmel (ca. 1 dl)
50 g Mørk chokolade - smeltet
2 spsk Kokosmel