Cremet kyllingesuppe med kuller og koriander

Kuller er en af de mange dejlige torskefisk med hvidt og saftigt kød, der passer godt til suppe.
Bedømmelse (2 vurderinger)

Min bedømmelse:

Cremet kyllingesuppe med kuller og koriander

Kuller er en af de mange dejlige torskefisk med hvidt og saftigt kød, der passer godt til suppe.

Antal portioner
  • 160 g brune ris, parboiled (ca. 2 dl)
  • 2½ dl vand
  • ½ tsk groft salt
  • 2 spsk mangochutney
  • 300 g fintstrimlet kinakål i mundrette bidder

Pynt

  • friske korianderblade

Tilbehør

  • mangochutney

Fremgangsmåde:

Kom risene i en gryde med kogende vand tilsat salt. Kog dem ved svag varme og under tætsluttende låg i ca. ½ time.

Del imens kullerfileten i 12 lige store stykker. Læg fiskestykkerne sammen 2 og 2 om ½ spsk hakkede korianderblade. Bring vandet i kog i en sauterpande. Læg fiskestykkerne ned i vandet og drys dem med salt og peber. Damp fisken ved jævn varme og under låg i ca. 5 min. Tag fisken op og hold den varm. Hæld vandet væk og bring suppen i kog, under omrøring, i sauterpanden. Tilsæt porrerne.

Ved serveringen

Rør risene sammen med mangochutney og fordel de varme ris i 4 kopper. Vend toppene ud i dybe tallerkener. Læg et dobbelt stykke kuller i hver tallerken sammen med lidt kinkål. Hæld den varme suppe over fyldet. Server straks sammen med de sidste 2 stykker fisk, kinakålen og suppen, så man selv kan fylde op.

Kilde:

Produkter i opskriften

  • Energiindhold for hele retten: 8740 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 14,2 g
  • Protein: 26 %
  • Kulhydrat: 52 %
  • Fedt: 22 %
Print