Chili con pollo

Mild og familievenlig variation af chili con carne med kylling og bønner.
Bedømmelse (16 vurderinger)

Min bedømmelse:

Chili con pollo

Mild og familievenlig variation af chili con carne med kylling og bønner.

Antal portioner
  • 15 g smør
  • 400 g kyllingefileter i mundrette stykker
  • 1 tsk groft salt
  • 1 stort finthakket hvidløgsfed
  • 1 spsk finthakket rød chilipeber
  • 1 rødløg i tynde både (ca. 100 g)
  • 1 dåse flåede tomater (ca. 400 g)
  • 1 dåse brune bønner i saltlage (ca. 240 g)
  • 1 hønsebouillon-terning
  • friskkværnet peber
  • 1 dl grofthakket bredbladet persille

Hertil

Fremgangsmåde:

Lad smørret smelte i en sauterpande ved kraftig varme, men uden at det bruner. Svits kylling og salt i ca. 2 min. tilsæt hvidløg, chili og løg og steg i yderligere ca. 1 min. Tilsæt de øvrige ingredienser - pånær persille og kog blandingen ved jævn varme i ca. 5 min. Tag panden af varmen og vend ¾ af persillen i retten og pynt med resten. Server Chili con pollo rygende varm med fraiche og nykogte ris til.

Kilde:

Produkter i opskriften

  • Energiindhold for hele retten: 8850 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 15,2 g
  • Protein: 24 %
  • Kulhydrat: 57 %
  • Fedt: 19 %
Print