Chokoladekugler med ingefær

Prøv disse chokoladekugler med ingefær. Det perfekte konfekt til kaffen!
Fryseegnet
Bedømmelse (3 vurderinger)

Min bedømmelse:

Chokoladekugler med ingefær

Prøv disse chokoladekugler med ingefær. Det perfekte konfekt til kaffen!

26 stk. pr. portion

Antal portioner
  • 100 g mælkechokolade (ca. 30% kakao)
  • 5 stykker syltede ingefær uden lage
  • 100 g valnøddekerner
  • 150 g Buko® Naturel
  • 275 g mørk chokolade (ca. 55% kakao)
  • 2 spsk meget finthakkede valnøddekerner
  • ½ tsk guldstøv
  • 1 tsk kakao

Fremgangsmåde:

Knæk mælkechokoladen i mindre stykker og hak ingefæren groft. Kom chokolade, ingefær og valnøddekerner i en foodprocessor og hak blandingen ved hurtigste hastighed i ca. 15 sek. Kom chokoladeblandingen i en skål. Tilsæt flødeost og rør fyldet godt sammen med en gaffel. Stil fyldet tildækket i køleskabet i ca. ½ time. Form, med 2 teskeer, ca. 55 små kugler - på størrelse med store hasselnødder. Læg konfektkuglerne på en bakke med bagepapir og stil dem tildækket i fryseren i ca. ½ time.

Knæk den mørke chokolade i mindre stykker og smelt dem i en skål i vandbad. Læg en konfektkugle på en gaffel og vend hurtigt kuglen i den smeltede chokolade. Stil den overtrukne kugle tilbage på bakken og pynt den med valnøddekerner, guldstøv eller kakao. Overtræk og pynt resten af kuglerne. Lad dem stå på køkkenbordet til chokoladen er stivnet. Stil derefter chokoladekuglerne i køleskabet i mindst 2 timer.

Tip

Chokoladekuglerne kan opbevares i køleskabet i 4-5 døgn.

Tips

Lad dem tø på køkkenbordet i ca. ½ time. Opbevar dem herefter på køl.

Kilde:

Produkter i opskriften

  • Energiindhold for hele retten: 14220 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 10,6 g
  • Protein: 6 %
  • Kulhydrat: 36 %
  • Fedt: 58 %
Print