Citronsauce med kapers

Perfekt sauce som tilbehør til en rødspættefilet med nye kartofter.
Bedømmelse (0 vurderinger)

Min bedømmelse:

Citronsauce med kapers

Perfekt sauce som tilbehør til en rødspættefilet med nye kartofter.

Antal portioner

Tilbehør

  • 600 g stegt rødspætter
  • 1 kg kogte kartofler
  • 600 g forårsløg

Fremgangsmåde:

Kom mælkesauce, kapers, citronskal og -saft i en lille, tykbundet gryde. Bring saucen i kog under omrøring. Tilsæt salt og peber og smag citronsaucen til.

Kilde:

Produkter i opskriften

  • Energiindhold for hele retten: 10481 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 31,2 g
  • Protein: 26 %
  • Kulhydrat: 47 %
  • Fedt: 27 %
Print