Coleslaw med danabludressing
30 min

Coleslaw med danabludressing

Kontraster er altid gode i madlavningen. Her er det de sprøde grøntsager mod den bløde dressing. Og de milde grøntsager mod den lidt stærkere ost.
Bedømmelse (1 vurderinger)

Min bedømmelse:

Coleslaw med danabludressing

Kontraster er altid gode i madlavningen. Her er det de sprøde grøntsager mod den bløde dressing. Og de milde grøntsager mod den lidt stærkere ost.

Antal portioner
  • 3 spsk mandelsplitter

Pynt

  • blade af bladselleri

Fremgangsmåde:

Smuldr ca. 25 g af osten og gem den til pynt. Mos resten af osten godt sammen med fløde, salt og peber. Vend danabludressingen sammen med grøntsagerne og stil coleslaw"en tildækket i køleskabet i mindst 15 min. Smag til.

Kom imens mandelsplitterne i en kold pande og rist dem først 1 min. ved kraftig varme og derefter ved jævn varme til de er gyldne - rør af og til.

Anret coleslaw"en i portionsskåle og pynt med smuldret ost og ristede mandler.

Server salaten til fx stegt andebryst, lammekølle eller koteletter - og kartofler.

Tip

I stedet for gulerødder og bladselleri i stave, kan grøntsagerne rives groft.

Kilde:

Produkter i opskriften

  • Energiindhold for hele retten: 6210 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 15,4 g
  • Protein: 11 %
  • Kulhydrat: 14 %
  • Fedt: 75 %
Print