Cremet spaghetti med kylling, lime og grønt

En ret med hvide og grønne lækkerier - retten smager super godt - der er både det sure, salte, fede og søde - en god smagsoplevelse.
Bedømmelse (35 vurderinger)

Min bedømmelse:

Cremet spaghetti med kylling, lime og grønt

En ret med hvide og grønne lækkerier - retten smager super godt - der er både det sure, salte, fede og søde - en god smagsoplevelse.

Antal portioner
  • 4 kyllingefileter (ca. 525 g)
  • 2¼ liter grøntsagsbouillon
  • 1 tsk groft salt
  • 2 spsk friskpresset limesaft
  • 2 dl fintklippet frisk dild
  • ½ tsk groft salt
  • friskkværnet peber

Pynt

  • fintrevet limeskal (usprøjtet)
  • friskkværnet peber

Tilbehør

  • limefrugter i halve både

Fremgangsmåde:

Rens kyllingefileterne. Bring bouillon og salt i kog i en gryde og kog kyllingefileterne ved jævn varme og under låg i ca. 8 min. - eller til kødet er kogt igennem. Tag kødet op og bring bouillonen i kog igen. Riv kødet fra hinanden med 2 gafler. Bland kødet med limesaft, dild, salt og peber. Hold det varmt.

Kog spaghettien i bouillonen ved jævn varme og uden låg i ca. 6 min. Tilsæt asparges og ærter og kog i yderligere ca. 3 min., stadig uden låg. Tag ca. 1 dl pastavand fra og hæld spaghetti og grøntsager i et dørslag. Lad blandingen dryppe af og kom den tilbage i gryden sammen med kyllingekød, ost og spinat. Tilsæt den ene dl pastavand og vend godt rundt. Smag til.

Ved serveringen

Anret den cremede spaghetti i en stor varm skål og drys med limeskal og peber. Server straks.

Kilde:

Produkter i opskriften

  • Energiindhold for hele retten: 11340 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 24 g
  • Protein: 32 %
  • Kulhydrat: 43 %
  • Fedt: 25 %
Print