Fennikeltortilla
40 min

Fennikeltortilla

Skøn tortilla med let lakridssmag fra fenniklen. Super weekendfrokost eller som en nem gang aftensmad.
Bedømmelse (0 vurderinger)

Min bedømmelse:

Fennikeltortilla

Skøn tortilla med let lakridssmag fra fenniklen. Super weekendfrokost eller som en nem gang aftensmad.

Antal portioner

Tilbehør

  • 2 dl Karolines Køkken® Mexicansk Tex Mex grillsauce

Fremgangsmåde:

Skræl og hak løget. Striml og hak fenniklen. Pisk æg, mælk, salt, peber, fennikelfrø og ost sammen. Lad smørret blive gyldent i en pande (ca. 21 cm i diameter). Steg fennikel og løg ved kraftig varme og under omrøring i ca. 2 min og derefter ca. 2 min ved jævn varme. Hæld æggeblandingen over grønsagerne og vend forsigtigt rundt. Bag tortillaen ved svag varme i ca. 15 min. Vend den ved hjælp af et stort låg rundt og steg den ca. 10 min på den anden side ved svag varme. Server med tex mex grillsauce.

Kilde:

Produkter i opskriften

  • Energiindhold for hele retten: 5580 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 8,6 g
  • Protein: 18 %
  • Kulhydrat: 11 %
  • Fedt: 71 %
Print