Filoruller med rejer og oliven

Ruller af filodej og cremet fyld. Suppler med grøntsager og server dem lune som snack eller frokostret.
Bedømmelse (0 vurderinger)

Min bedømmelse:

Filoruller med rejer og oliven

Ruller af filodej og cremet fyld. Suppler med grøntsager og server dem lune som snack eller frokostret.

Antal portioner
  • 300 g optøede, frosne rejer
  • 150 g store spanske grønne oliven uden sten
  • 1 æg
  • 200 g Buko® Naturel
  • 1 tsk fintrevet limeskal (usprøjtet) eller appelsinskal
  • 1 spsk grofthakkede friske basilikumblade
  • friskkværnet peber
  • 6 plader optøet, frossen filodej
  • 1 spsk smør - smeltet

Tilbehør

  • 150 g gule peberfrugter i grove stykker

Fremgangsmåde:

Lad rejer og oliven dryppe af og læg dem på et stykke køkkenrulle. Pisk ægget sammen med en gaffel og vend osten i sammen med limeskal, basilikum og peber. Lad osteblandingen trække i ca. 10 min.

Del hver plade filodej i 2 firkanter (ca. 23 x 30 cm) og dæk dem med et fugtigt klæde.Tag ét stykke filodej frem ad gangen Pensl med smør og fold det en gang (ca. 12 x 30 cm). Fordel rejer og oliven i en stribe på de 12 stykker filodej. Læg herpå en stribe af osteblandingen. Rul filodejen godt sammen og læg dem, med sammenføjningen nedad, på en plade med bagepapir. Bag dem midt i ovnen, til de er gyldne.

Server de lune ruller sammen med grøntsager.

Bagetid

Ca. 25 min. ved 200°.

Kilde:

Produkter i opskriften

  • Energiindhold for hele retten: 8480 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 6,3 g
  • Protein: 20 %
  • Kulhydrat: 37 %
  • Fedt: 43 %
Print