Fyldt kalkunbryst med hvidskimmelost

Prøv denne lækre opskrift på fyldt kalkunbryst med hvidskimmelost, og råstegte kartofler og ærtepuré. Den milde sauce binder det hele sammen og skaber en velsmagende ret!
Bedømmelse (3 vurderinger)

Min bedømmelse:

Fyldt kalkunbryst med hvidskimmelost

Prøv denne lækre opskrift på fyldt kalkunbryst med hvidskimmelost, og råstegte kartofler og ærtepuré. Den milde sauce binder det hele sammen og skaber en velsmagende ret!

Opskriften gælder for 10 personer

Fyldt kalkunbryst

  • 300 g hakket kyllingekød (ca. 5% fedt)
  • 1 æg
  • 150 g Castello Saga® classic
  • ½ spsk hakket friske rosmarinkviste
  • 1 tsk groft salt
  • friskkværnet peber
  • 1 kalkunbryst
  • 1 tsk groft salt
  • friskkværnet peber
  • 6 skiver lufttørret skinke

Sauce

Hertil råstegte kartofler og ærtepuré - se link

Indkluderet i opskriften

Fremgangsmåde:

Fyldt kalkunbryst

Bland, kyllingekød, æg, ost, rosmarin, salt og peber til en ensartet fars. Stil farsen på køl. Læg kalkunbrystet mellem to fryseplastposer og bank kødet fladt med en kødhammer (ca.25-30 cm). Fordel farsen på kødet og rul det sammen. Læg rullen med sammenføjningen nedad på en bageplade med bagepapir. Drys kødet med salt og peber og fordel skinkeskiverne på kødet. Steg kalkunrullen midt i ovnen. Brug et stegetermometer og mål kødets centrumstemperatur, den skal være 75°.

Sauce

Blend boullion og ost sammen. Kog saucen igennem under omrøring. Tilsæt stegeskyen fra kalkunbrystet, kulør og jævn saucen. Smag saucen til.

Stegetid

Ca. 45 min. ved 150°C i varmluft

Kilde:

Produkter i opskriften

  • Energiindhold for hele retten: 21750 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 63,6 g
  • Protein: 31 %
  • Kulhydrat: 27 %
  • Fedt: 42 %
Print