Grillede grisebøffer med ost

Bøfferne får ekstra intens smag, da kødet bliver blandet med både ost og chili. Det passer godt til de milde grøntsager og den lidt hotte dressing.
Bedømmelse (4 vurderinger)

Min bedømmelse:

Grillede grisebøffer med ost

Bøfferne får ekstra intens smag, da kødet bliver blandet med både ost og chili. Det passer godt til de milde grøntsager og den lidt hotte dressing.

Antal portioner
  • 800 g skrubbede små kartofler
  • 1 liter vand
  • 1 tsk groft salt
  • 2 agurker (ca. 500 g)
  • 10 g smør
  • 4 rødløg i store tern (ca. 300 g)
  • 3 små hakkede hvidløgsfed
  • ¾ tsk groft salt
  • 1 dl fintklippet purløg

Chilidressing

Grillede grisebøffer

Fremgangsmåde:

Kom kartoflerne i kogende vand tilsat salt. Kog dem ved svag varme og under låg i ca. 15 min. til de er møre. Hæld vandet fra kartoflerne og hold dem varme.

Flæk agurkerne, fjern kernerne med en teske og skær agurkerne i tykke skiver. Lad smørret smelte i en sauterpande ved kraftig varme, men uden at det bruner. Svits løgene i ca. 2 min. Tilsæt agurk, hvidløg og salt og svits i yderligere ca. 1 min. Vend purløg og de nykogte lune kartofler i og smag til.

Chilidressing

Rør alle ingredenserne sammen (gem lidt chili til pynt) og stil chilidressingen tildækket i køleskabet i mindst 15 min. Smag til.

Grillede grisebøffer

Lad imens en grillpande blive godt varm - ca. 4 min. ved kraftig varme. Ælt det hakkede kød godt sammen med ost, chili og salt. Form det til 4 flade bøffer. Grill bøfferne ved kraftig varme, ca. 1 min. på hver side og derefter ved jævn varme i ca. 8 min. - vend en gang undervejs.

Kilde:

Produkter i opskriften

  • Energiindhold for hele retten: 8590 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 20,3 g
  • Protein: 33 %
  • Kulhydrat: 38 %
  • Fedt: 29 %
Print