Havregrynskugler med marcipan og lakrids

Prøv disse lækre havregrynskugler med marcipan og lakrids.
Bedømmelse (18 vurderinger)

Min bedømmelse:

Havregrynskugler med marcipan og lakrids

Prøv disse lækre havregrynskugler med marcipan og lakrids.

30 stk. pr. portion

Antal portioner
  • 100 g groftrevet ren, rå marcipan
  • 75 g havregryn (ca. 2 dl)
  • 100 g blødt smør
  • ½ spsk stærk brygget espressokaffe
  • 5 spsk flormelis
  • 2 spsk kakao
  • ½ tsk stærk salmiakpulver
  • 3 spsk kakao

Fremgangsmåde:

Kom alle ingredienserne i en skål og rør dem godt sammen med en ske. Smag til. Tril 30 små kugler (a ca. ½ spsk) og rul dem i en blanding af kakao og salmiakpulver. Stil havregrynskuglerne tildækket i køleskabet i mindst 1 timer.

Tip

Havregrynskuglerne kan opbevares i køleskabet i 4-5 dage.

Kilde:
  • Energiindhold for hele retten: 7510 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 19,8 g
  • Protein: 7 %
  • Kulhydrat: 34 %
  • Fedt: 59 %
Print

Vin match

Touriga nacional, tinta barroca Douro, Portugal

En ruby port vil fungere fint til de lækre kugler Kilde: Martin Nordkvist

Læs også om vin til chokolade