Karrysuppe med nudler og kylling

Varier din karrysuppe med rester fra køleskabet og du gør den dermed mere fyldig og forskellig fra gang til gang.
Bedømmelse (26 vurderinger)

Min bedømmelse:

Karrysuppe med nudler og kylling

Varier din karrysuppe med rester fra køleskabet og du gør den dermed mere fyldig og forskellig fra gang til gang.

Antal portioner
  • 1 liter Karolines Køkken® Mild Karrysuppe
  • 2 dl vand
  • 300 g kyllingeinderfileter i små tern
  • 2 finthakkede zittauerløg (ca. 150 g)
  • 1 tsk groft salt
  • friskkværnet peber
  • 75 g tørrede ægnudler - knækket i mindre stykker
  • 10 forårsløg i skrå skiver (ca. 150 g)
  • 2 gule peberfrugter i tern (ca. 300 g)

Pynt

  • friske korianderblade

Tilbehør

  • 240 g groft brød

Fremgangsmåde:

Hæld karrysuppe og vand i en tykbundet gryde og bring suppen i kog under omrøring. Tilsæt kyllingekød, løg, salt og peber. Lad suppen koge ved jævn varme i ca. 2 min. - rør af og til. Tilsæt de knækkede nudler, forårsløg og peberfrugter. Kog suppen i yderligere ca. 2 min. - til nudlerne er "løst op" og møre, men ikke bløde. Smag til.

Tip

Hvis du synes suppen er for tyk, kan du tilsætte ekstra vand.

Kilde:

Produkter i opskriften

  • Energiindhold for hele retten: 8270 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 17,3 g
  • Protein: 24 %
  • Kulhydrat: 50 %
  • Fedt: 26 %
Print