Karrysuppe med torsk og kokos

Med en færdigkøbt suppe som base, kan du på ingen tid lave lækkert aftensmad. Kokos, peanuts, rosiner og rødløg udgør en anderledes og spændende topping.
Bedømmelse (2 vurderinger)

Min bedømmelse:

Karrysuppe med torsk og kokos

Med en færdigkøbt suppe som base, kan du på ingen tid lave lækkert aftensmad. Kokos, peanuts, rosiner og rødløg udgør en anderledes og spændende topping.

Antal portioner
  • 200 g torskefilet
  • 1 spsk friskpresset limesaft

Kokostopping

  • 10 g smør
  • 1 grofthakket rødløg
  • 50 g kokosmel
  • 100 g rosiner
  • 100 g grofthakkede peanuts

Fremgangsmåde:

Lad fedtstoffet blive varmt i en tykbundet gryde. Steg hvidløg, ingefær og karry ved jævn varme i ca. ½ min. Tilsæt suppen og bring den i kog under omrøring.

Skær torsken i mundrette bidder og læg dem i suppen. Lad dem koge i ca. 4 min. Tilsæt limesaft og smag til.

Kokostopping

Lad imens fedtstoffet blive varmt i en pande. Steg rødløg, kokosmel, rosiner og peanuts ved jævn varme i ca. 2 min. - eller til toppingen er let gylden.

Ved serveringen

Anret suppen i varme skåle, drys med kokostopping og server straks.

Kilde:

Produkter i opskriften

  • Energiindhold for hele retten: 10640 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 22,8 g
  • Protein: 20 %
  • Kulhydrat: 29 %
  • Fedt: 51 %
Print