Kokosstænger

Stængerne kan i stedet for kokos også overtrækkes med chokolade - så minder de næsten om bounty-stænger.
Bedømmelse (6 vurderinger)

Min bedømmelse:

Kokosstænger

Stængerne kan i stedet for kokos også overtrækkes med chokolade - så minder de næsten om bounty-stænger.

2 stænger pr. person

Antal portioner
  • 250 g grov kokosmel
  • 100 g Buko® Naturel
  • 100 g smør
  • 150 g rørsukker (ca. 1¾ dl)
  • 200 g flødechokolade til overtræk

Fremgangsmåde:

Rist kokosmel gyldent på en tør pande, men pas på - det brænder hurtigt på. Lad kokosmelet køle af. Bland kold flødeost med smør, rørsukker og 200 g af kokosmelet. Tryk massen ud til en plade ca. 6 cm bred og ca. 1½ cm tyk - det kan gøres med fingrene. Læg pladen i et fad og lad massen stivne i køleskabet. Skær den ud i stænger. Rul kokosstængerne i resten af det ristede kokosmel.

Børnekonfekt

I stedet for kokosmel kan man også overtrække kokosstængerne med lys flødechokolade. Så har man næsten hjemmelavede Bounty.

Kilde:

Produkter i opskriften

  • Energiindhold for hele retten: 18870 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 31,5 g
  • Protein: 3 %
  • Kulhydrat: 30 %
  • Fedt: 67 %
Print