Kylling i svampesuppe med grønt

Dejlig nem, velsmagende og hurtig suppe.
Bedømmelse (106 vurderinger)

Min bedømmelse:

Kylling i svampesuppe med grønt

Dejlig nem, velsmagende og hurtig suppe.

Antal portioner
  • 10 g smør
  • 225 g rensede champignoner i kvarte
  • 1 lille knust fed hvidløgsfed
  • ½ tsk tørret timian
  • 3½ dl grøntsagsbouillon
  • ½ liter Karolines Køkken® Hvid mælkesauce
  • ½ tsk groft salt
  • 4 kyllingefileter i tynde strimler (ca. 500 g)
  • 350 g sukkerærter i mindre stykker
  • 1 dl fintstrimlet bredbladet persille
  • friskkværnet peber

Tilbehør

  • 8 skiver ristet flutes (ca. 240 g)

Fremgangsmåde:

Smelt smørret i en tykbundet gryde ved kraftig varme, men uden at det bruner. Svits champignoner, hvidløg og timian i ca. 3 min. Kom svampeblanding og bouillon i en blender. Blend det ved hurtigste hastighed i ca. 15 sek. Kom blandingen tilbage i gryden sammen med mælkesauce og salt. Bring suppen i kog under omrøring. Tilsæt kyllingestrimler og kog suppen i ca. 3 min. - rør af og til. Tilsæt sukkerærter, persille og peber og kog suppen uden låg i ca. 1 min. Smag til og server straks med ristet brød til.

Tip

Hvis du ønsker suppen lidt tyndere kan du tilsætte lidt vand eller mælk.

Kilde:

Produkter i opskriften

  • Energiindhold for hele retten: 8020 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 20,5 g
  • Protein: 35 %
  • Kulhydrat: 45 %
  • Fedt: 20 %
Print