Kyllingesuppe med pæresalsa

Pæresalsaen er frisk og syrlig og giver et godt modspil til den krydrede suppe.
Bedømmelse (2 vurderinger)

Min bedømmelse:

Kyllingesuppe med pæresalsa

Pæresalsaen er frisk og syrlig og giver et godt modspil til den krydrede suppe.

Antal portioner

Pæresalsa

  • 3 pærer, fx conference
  • 1 spsk fintrevet citronskal (usprøjtet)
  • 3 spsk friskpresset citronsaft
  • 5 groftrevne gulerødder
  • 2 spsk finthakkede friske mynteblade
  • 50 g hakkede mandler
  • ¼ tsk groft salt

Fremgangsmåde:

Pæresalsa

Del pærerne i kvarte og fjern, stilk, blomst og kernehus. Skær pærerne i små tern og bland dem straks med citronskal og -saft. Bland pærerne med de revne gulerødder, mynte, mandler og salt. Smag til.

Bring suppe, vand og salt i kog under omrøring i en stor, tykbundet gryde. Klip den kogte pasta i små mundrette bidder. Tilsæt pasta og kyllingekød og bring atter suppen i kog. Smag til. Kom suppen i varme dybe tallerkener og server den med pæresalsa. Spis evt. med ske og gaffel.

Kilde:

Produkter i opskriften

  • Energiindhold for hele retten: 9340 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 37,6 g
  • Protein: 24 %
  • Kulhydrat: 47 %
  • Fedt: 29 %
Print