Laksebulgur med limedressing

Lækker laks med frisk limedressing. Bulgur kan erstattes med couscous.
Bedømmelse (9 vurderinger)

Min bedømmelse:

Laksebulgur med limedressing

Lækker laks med frisk limedressing. Bulgur kan erstattes med couscous.

Antal portioner

Limedressing

  • 3 dl bulgur
  • 6 dl hønsebouillon
  • 600 g laksefilet uden skind
  • 10 g smør
  • groft salt
  • friskkværnet peber
  • 2 appelsiner
  • 2 avocadoer
  • 2 spsk hakket kruspersille

Fremgangsmåde:

Limedressing

Bland alle ingredienserne sammen. Smag til med salt.

Tilbered bulguren i bouillonen som anvist på emballagen. Skær laksen i terninger og steg dem på alle sider i smørret i en stegepande - ca. 3 min. Drys med salt og peber. Skræl appelsinerne og del dem i mindre stykker. Del avocadoerne, fjern stenene og skræl avocadoerne. Skær dem i tern. Bland bulgur, appelsinstykker, avocadotern, persille og laks. Kom limedressingen over.

Tip

I stedet for bulgur kan anvendes couscous.

Kilde:

Produkter i opskriften

  • Energiindhold for hele retten: 11730 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 34,5 g
  • Protein: 21 %
  • Kulhydrat: 38 %
  • Fedt: 41 %
Print