Majskolber med koriandersmør

Majskolber med koriandersmør er en fantastisk forret eller tilbehør til hovedretten. Glæd dig til at smage den lækre koriandersmør som smelter på de varme majskolber.
Bedømmelse (1 vurderinger)

Min bedømmelse:

Majskolber med koriandersmør

Majskolber med koriandersmør er en fantastisk forret eller tilbehør til hovedretten. Glæd dig til at smage den lækre koriandersmør som smelter på de varme majskolber.

Antal portioner

Koriandersmør

  • 50 g blødt smør
  • 2 tsk hakkede friske korianderblade
  • ¼ tsk mildt chilipulver
  • ¼ tsk fint salt
  • friskkværnet peber

Majskolber

  • 4 majskolber
  • 1½ liter vand
  • 1 spsk groft salt

Fremgangsmåde:

Koriandersmør

Rør smør og de øvrige ingredienser sammen. Lad det stå tildækket i køleskabet i ca. ½ time. Rør smørret op inden serveringen og smag det til.

Majskolber

Fjern dækblade, tråde og det nederste af stokken fra kolberne og skyl dem. Kom kolberne i kogende vand tilsat salt og kog dem ved jævn varme og under låg i ca. 7 min. eller til de er møre. Hæld kolberne til afdrypning og server dem varme sammen med koriandersmør.

Kilde:
  • Energiindhold for hele retten: 3540 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 8,9 g
  • Protein: 6 %
  • Kulhydrat: 44 %
  • Fedt: 50 %
Print