Udvikling og test af produkter

Udvikling og test af produkter

Fælles for vores mange forskellige produkter er, at de skal være med til at give gode smagsoplevelser i hverdagsmaden og ved festlige lejligheder. Smagen er altid øverste dommer, selv om der er masser af andre hensyn at tage. Fx anstrenger vi os for at holde os til rene, naturlige råvarer, og ingen af vores produkter indeholder kunstige aromaer.

Vi udvikler stadig flere produkter med reduceret fedtindhold, for rigtig mange skal passe på fedtindhold og energiindtag. Det ændrer ikke noget ved, at klassiske mejeriprodukter som cremefraiche og piskefløde har enestående smagskvaliteter, så dem bruger vi med stolthed og glæde i opskrifter til særlige lejligheder. Det er efter vores mening sund fornuft, at nyde piskefløde og andet ”syndigt” i begrænsede mængder ved særlige lejligheder.

Gode smagsopleveler på travle dage

Vi udvikler flere og flere produkter, der tilbyder gode smagsoplevelser på travle dage, for de travle dage er der rigtig mange af. Her giver vores produkter, sammen med tips og opskrifter, nem og hurtig mad, der altid smager godt.

Her går vi ind for ”stress”

Alle nye produkter testes og ”stresses” i vores køkken, inden vi  godkender dem. At stresse et produkt er det samme som at afprøve det og se hvad det kan tåle i madlavningen. Vi bruger bl.a. informationen, når vi udvikler opskrifter. Fx ved vi at vores Karolines Køkken® madlavningsfløde 8% skiller, hvis den koger i længere tid. Derfor udvikler vi opskrifterne sådan, at fløden tilsættes til sidst og får et lille hurtigt opkog. På den måde sikrer vi, at du altid får et godt resultat, når du bruger vores produkt sammen med en af vores opskrifter.

Det har fx også stor betydning, hvilken type gul ost man anvender til fx pizza og gratinering. Skal du gratinere en ovnret og vælger en tilfældig ost, risikerer du, at overfladen bliver klistret med lange ostetråde frem for sprød og lækker. Derfor har vi udviklet blandinger, der passer perfekt til forskellige typer af retter.