Ostesauce til pasta og torsk

Smuk og nem fiskeret. De lækre tigerrejer giver både farve og bid til retten.
Bedømmelse (7 vurderinger)

Min bedømmelse:

Ostesauce til pasta og torsk

Smuk og nem fiskeret. De lækre tigerrejer giver både farve og bid til retten.

Antal portioner
  • 300 g torskefilet
  • ½ frisk rød chilipeber
  • 500 g frisk fuldkornspasta
  • 25 g smør
  • 200 g rensede, tynde haricots verts
  • 400 g forårsløg i aflange skrå stykker
  • 12 rå tigerrejer med halevifte
  • 1 tsk groft salt
  • friskkværnet peber
  • ½ liter Karolines Køkken® Let Mornaysauce

Pynt

  • limefrugter i både

Fremgangsmåde:

Skær fiskekødet i store tern. Fjern kernerne fra den halve chilipeber - under rindende vand og med en spids kniv. Hak chilipeberen fint (ca. 1 tsk i alt).

Kog pastaen, i en stor, tykbundet gryde, efter anvisningen på emballagen. Pastaen skal være mør, men ikke blød.

Lad imens smørret smelte i en sauterpande ved kraftig varme, men uden at det bruner. Svits bønner og forårsløg i ca. 2 min. Tilsæt torsk, tigerrejer, chili, salt og peber og svits i yderligere ca. 2 min. - vend forsigtigt i retten. Tag panden af varmen og smag til. Lad pastaen dryppe af i en sigte. Hæld ostesauce i den varme gryde og bring saucen i kog under omrøring. Vend den afdryppede pasta i saucen.

Ved serveringen

Anret pasta med sauce i en stor, varm skål. Fordel blandingen af torsk, tigerrejer og grøntsager over pastaen og pynt med limefrugt. Server straks.

Tip

Torsk kan erstattes af havtaskekæber eller -filet. Fjern de mørke og lyse hinder fra havtaskekæberne inden de deles i store tern.

Kilde:

Produkter i opskriften

  • Energiindhold for hele retten: 10870 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 17,6 g
  • Protein: 30 %
  • Kulhydrat: 48 %
  • Fedt: 22 %
Print